Biluthyrning Bulawayo

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Bulawayo Biluthyrning

Biluthyrning i Bulawayo | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Bulawayo, Zimbabwe

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Bulawayo, Zimbabwe. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Bulawayo, Zimbabwe.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Bulawayo Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Bulawayo men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Bulawayo Zimbabwe Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Bulawayo - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Bulawayo - Flyplats Biluthyrning [BUQ]
  Stad
  • Bulawayo - Centrum Biluthyrning

   Bulawayo Biluthyrning och reseinformation

   Elektroniska Toll-enheter i Bulawayo
   Tollvägar är mycket vanliga i många länder. Du kan betala dem med kontanter eller kredit- / betalkort. Ibland erbjuder biluthyrningsföretag elektroniska vägtullar för att automatiskt göra elektroniska betalningar med ditt kreditkort. Detta är ett väldigt enkelt sätt att skicka någon tullbarriär. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om detta erbjuds.

   Biluthyrningsbegränsningar i Bulawayo
   Av vägen, på isen är obrända floder och / eller strömmar avstängda med en hyrd bil. Även med en 4x4 bil. Rådgör med det lokala uthyrningsföretaget om det finns några restriktioner.

   Ålderskrav i Bulawayo
   Minsta ålder för att hyra en bil är 21, men många biluthyrningsföretag tillämpar en ung biljettpris för förare mellan 21 och 24 år. Unga förare kan oftast hyra mini- eller kompakta bilgrupper. Högsta ålder beror på biluthyrningsföretaget. Kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för ålderspolicyn.

   Hyr bil för speciella tillfällen
   Att resa till en arbetskonvention eller bara besöka din mormor? Vi erbjuder flera olika typer av bilar på vår hemsida. Från små ekonomiska bilar till stora 9 sittplatser.Det finns en hyrbil för varje tillfälle. Kolla vår hemsida för de bästa priserna.

   Kan jag hämta min hyrbil efter att hyreskontoret stängt?
   De flesta platser tillåter hämtning eller avhämtning efter kontorstid men det har oftast en extra avgift. Kolla in våra detaljerade hyresvillkor för att ta reda på hur mycket extraavgiften exakt är.

   Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
     Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna