Biluthyrning Phuket

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Phuket Biluthyrning

Biluthyrning i Phuket | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Phuket, Thailand

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Phuket, Thailand. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Phuket, Thailand.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Phuket Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Phuket men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Phuket Thailand Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Phuket - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Phuket - International Flyplats Biluthyrning [HKT]
  Stad
  • Phuket - Biluthyrning
  • Phuket - Patong Biluthyrning
  • Phuket - Patong Holiday Inn Biluthyrning
  • Phuket - Patong Ramaburin Resort Biluthyrning
  • Phuket - Stadens Centrum Biluthyrning

  Phuket Biluthyrning och reseinformation

  Populära resmål
  Att hyra en bil i Phuket är lätt. Du kan ta reda på vem som har bättre priser på vår hemsida. En bil för dig ensam eller när du reser med 6 personer, finns det alltid rätt hyrbil för dig.

  Jag reser ut ur mitt land men vet inte hur jag ska nå min destination
  Biluthyrningsföretag erbjuder ibland en GPS-navigering för att köra utan problem till din destination. Vänligen kontrollera detaljerad hyresvillkor för extra avgift. Observera att GPS-navigationssystem är beroende av biluthyrningsföretagets tillgänglighet.

  Rätt hyrbil för dig
  Det finns många olika bilgrupper att välja bilar från. Det finns mindre bilar när du reser ensam eller minibussar om du reser i en fest upp till 9 personer.Kolla vår hemsida för den bil som passar dig bäst.

  Var att parkera din hyrda bil i Phuket
  Vi rekommenderar att du parkerar din hyrda bil på ett säkert ställe som ett garage till exempel. Detta är säkrare för dig och din hyrda bil. Ibland finns det ett alternativ att parkera din hyrda bil i utkanten av staden eller och åka därifrån med kollektivtrafik. Detta kommer att spara dig de dyra kostnaderna för parkering i stadens centrum.

  Finns det barn / barnstolar / boosters tillgängliga för mina barn (er)?
  Ett barn / barnstol / booster kan läggas till din bokning för maximal skydd för dina barnKontrollera de detaljerade hyresvillkoren hur mycket extra avgift det är.

  Biluthyrning recensioner

  Se nedan de senaste 5 kundrecensionerna. Våra kunder betygsatte Phuket Biluthyrning med i genomsnitt 9.43 baserat på 7 betyg.

  Granskats av:
  Företag:

  Rentalcargroup Service:

  RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

  5

  Utmärkt Betjäning

  Tjänsterna som erbjuds av rentalcargroup och sixts var utmärkta. jag anlände till phuket flygplats före bilupphämtningstiden och sixts kunde fortfarande tillåta mig att ta bilen utan extra kostnad.rnrnbiltillståndet var bra och jag har inget att klaga på.rnrnjag kommer säkert att hyra en bil genom att boka hos rentalcargroup.com.

  Granskats av:
  Företag:

  Rentalcargroup Service:

  RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

  5

  Tack För Uppgraderingen

  Biluppgraderingen var välkommen men bilen kom med flera repor och knackar på utsidan. väl underhållen ny bil. jag skulle uppskatta om bilen kom med omvänd sensorer, vilket kan förklara de många knockningarna från en tidigare klient.

  Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
    Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna