Biluthyrning Cape Town

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Cape Town Biluthyrning

Biluthyrning i Cape Town | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Cape Town, Sydafrika

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Cape Town, Sydafrika. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Cape Town, Sydafrika.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Cape Town Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Cape Town men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Cape Town Sydafrika Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Cape Town - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Kapstaden - Domestic Flyplats Biluthyrning [CPT]
 • Kapstaden - International Flyplats Biluthyrning [CPT]
Stad
 • Cape - Town Foreshore Biluthyrning
 • Cape - Town Khayelitsha Biluthyrning
 • Cape - Town Westin Grand Hotel Biluthyrning
 • Cape - Town Westin Grand Hotel Biluthyrning
 • Capetown - Southern Sun Waterfront Biluthyrning
 • Kapstaden - Bellville Biluthyrning
 • Kapstaden - Centrum Biluthyrning
 • Kapstaden - Corner Stegman Biluthyrning
 • Kapstaden - Seapoint Biluthyrning
 • Kapstaden - Stellenbosch Biluthyrning

Cape Town Biluthyrning och reseinformation

Kan jag hämta min hyrbil efter att hyreskontoret stängt?
De flesta platser tillåter hämtning eller avhämtning efter kontorstid men det har oftast en extra avgift. Kolla in våra detaljerade hyresvillkor för att ta reda på hur mycket extraavgiften exakt är.

Varför ska jag hyra en bil?
Att hyra en bil kan vara ett bra alternativ om du behöver en bil med mycket utrymme eller om du vill ha en cabriolet för din semester. Vänligen kolla vår hemsida för konkurrenskraftiga hyrespriser och se till att läsa detaljerade hyresvillkor.

Köra din hyrda bil i Cape Town
Att köra din hyrda bil i Cape Town är ett bekvämt sätt att resa till din destination.Du är inte beroende av buss / tågtidsplan vilket innebär att du får mer tid att spendera på din destination. Titta på vår hemsida för konkurrenskraftiga priser för biluthyrning.

Hyrbil försäkring
En standard kollisionsskadeståndsavgift (CDW) kommer med de flesta hyrbilar. Detta täcker eventuella skador på din hyrbil. Det överskott / avdragsgilla är det belopp för vilket du är ansvarig men ibland erbjuder biluthyrning ytterligare försäkringar för att minska det överskott / avdragsgilla. Kolla våra detaljerade hyresvillkor för att se vilka försäkringar som ingår och vilka är valfria.

Frihet att köra där du vill
När du hyr en bil är du fri att köra vart du vill så länge du tar hänsyn till lokala trafikregler och lagar. Njut av ett landskap eller kör från sikte att se platsen till en annan i det schema du vill ha.

Biluthyrning recensioner

Se nedan de senaste 5 kundrecensionerna. Våra kunder betygsatte Cape Town Biluthyrning med i genomsnitt 9.00 baserat på 6 betyg.

Granskats av:
Företag:

Rentalcargroup Service:

RecensionRecensionRecensionRecension

4

Jag Bjuder Besviken På Försäkringar

Det enda besvikna var att vi tog ut försäkring så fick vi veta att vi inte var täckta för ett litet belopp som skulle hävdas varför då tar man en bilförsäkring

Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
  Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna