Biluthyrning Castries

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Castries Biluthyrning

Biluthyrning i Castries | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Castries, Saint Lucia

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Castries, Saint Lucia. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Castries, Saint Lucia.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Castries Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Castries men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Castries Saint Lucia Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Castries - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Castries - George F.l. Charles Flyplats Biluthyrning [SLU]
  Hamn
  • Saint - Lucia La Plaice Carenaige Biluthyrning
   Stad
   • Castries - Vide Bouteille Centrum Biluthyrning

    Castries Biluthyrning och reseinformation

    Castries hyror
    Rentalcargroup jämför hyreskostnaderna för Castries. Eftersom vi arbetar med stora biluthyrningsföretag är kvaliteten på bilarna garanterad. Gilla detta får du de bästa biluthyrningspriserna.

    Var att hyra en bil
    Vi erbjuder biluthyrning i de flesta städer och flygplatser världen över. Titta på vår hemsida om vi erbjuder hyrbilar på den plats där du reser till. Om det inte finns något biluthyrningsföretag i staden du vill hyra, vänligen kolla upp närmaste storstad / flygplats till din plats.

    Köra din hyrda bil i Castries
    Att köra din hyrda bil i Castries är ett bekvämt sätt att resa till din destination.Du är inte beroende av buss / tågtidsplan vilket innebär att du får mer tid att spendera på din destination. Titta på vår hemsida för konkurrenskraftiga priser för biluthyrning.

    Rätt hyrbil för dig
    Det finns många olika bilgrupper att välja bilar från. Det finns mindre bilar när du reser ensam eller minibussar om du reser i en fest upp till 9 personer.Kolla vår hemsida för den bil som passar dig bäst.

    Frihet att köra där du vill
    När du hyr en bil är du fri att köra vart du vill så länge du tar hänsyn till lokala trafikregler och lagar. Njut av ett landskap eller kör från sikte att se platsen till en annan i det schema du vill ha.

    Biluthyrning recensioner

    Se nedan de senaste 5 kundrecensionerna. Våra kunder betygsatte Castries Biluthyrning med i genomsnitt 9.25 baserat på 8 betyg.

    Granskats av:
    Företag:

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

    5

    Gott sällskap. chefen plockade mig innan tiden vid aa © flygplatsen så att jag inte har väntat för länge. i gengäld personen plockas bilen på aa © flygplatsen vid tidpunkten pra © view. allt gick riktigt bra och har tillbringat © © hastighet var inte överdrivet.

    Granskats av:
    Företag:

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

    5

    Erik

    Mycket okomplicerad service övergripande.

    Granskats av:
    Företag:

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

    5

    Bil var ok, och chefen var väldigt ärlig ..

    Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
      Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna