Biluthyrning Prag

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 692 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 679 recensioner

Prag Biluthyrning

Biluthyrning i Prag | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Prag, Republiken Tjeckien

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Prag, Republiken Tjeckien. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Prag, Republiken Tjeckien.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Prag Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Prag men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Prag Republiken Tjeckien Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Prag - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Prag - Flyplats Biluthyrning [PRG]
  Tågstation
  • Prag - Tågstation Biluthyrning
   Stad
   • Prag - Centrum Biluthyrning
   • Prag - Hotel Leverans Biluthyrning
   • Prag - Parizska Biluthyrning

   Prag Biluthyrning och reseinformation

   Flyga och köra
   Oavsett om du åker på affärsresa eller reser på fritiden på flygplatsen kan du starta din hyra strax efter att ha kommit ut från flygplanet. Vi har hyra bilar på alla större flygplatser. Kolla vår hemsida för de bästa priserna.

   Kan jag hämta min hyrbil efter att hyreskontoret stängt?
   De flesta platser tillåter hämtning eller avhämtning efter kontorstid men det har oftast en extra avgift. Kolla in våra detaljerade hyresvillkor för att ta reda på hur mycket extraavgiften exakt är.

   Jag reser ut ur mitt land men vet inte hur jag ska nå min destination
   Biluthyrningsföretag erbjuder ibland en GPS-navigering för att köra utan problem till din destination. Vänligen kontrollera detaljerad hyresvillkor för extra avgift. Observera att GPS-navigationssystem är beroende av biluthyrningsföretagets tillgänglighet.

   Bästa hyreskostnaderna
   Rentalcargroup erbjuder billiga priser för många platser. Från billiga små bilar till minivans finns det alltid en bil för dig. Kolla vår hemsida för de bästa priserna.

   Ytterligare förare)
   En hyrbil kan endast drivas av huvuddrivrutinen, men ibland erbjuder hyrbilsföretag en extra chaufför till en liten extra avgift. Kolla in våra detaljerade hyresvillkor för att få reda på hur mycket extra avgift är. Om du vill lägga till en extra chaufför måste den extra chauffören vara närvarande vid bilupphämtningen eftersom han / hon måste visa sina körkort också. Vissa restriktioner kan gälla.

   Biluthyrning recensioner

   Se nedan de senaste 5 kundrecensionerna. Våra kunder betygsatte Prag Biluthyrning med i genomsnitt 9.60 baserat på 25 betyg.

   Granskats av:
   Företag:

   Mr Desmond
   Czech Republic Budget

   Rentalcargroup Service:

   RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

   5

   June 14, 2016

   Bra Biluthyrning Erfarenhet I Prag

   Hyrde en bil i 10 dagar i prag. priset var rätt, och vi erbjöds en gratis uppgradering i storlek på bil eftersom hyrbolaget inte hade den storlek vi hyrde på lager.rnallt som allt en fantastisk upplevelse.

   Granskats av:
   Företag:

   Mr Peter
   CarTrawler

   Rentalcargroup Service:

   RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

   5

   June 07, 2016

   Bra - Ingen Krångel - Online Bokning - Snabb Service - Rekommenderar

   Jag har bokat bil på rad i en vecka från kanada på hyr + och måste säga att tjänsten var utmärkt. snabbt, inga problem - clerk talar engelska inga problem. ursprungligen bokade vw golf och uppgraderades till mondeo utan extra kostnad, eftersom de inte hade någon golf tillgänglig vid den tiden. bilen var ren, nästan ny. jag är mycket glad kund och kommer definitivt använda samma biluthyrningsbyrå i framtiden. bra jobbat!!!! fortsätt så !!!! det räknas.rnrntack. peter

   Granskats av:
   Företag:

   Mr Martin
   Czech Republic Thrifty

   Rentalcargroup Service:

   RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

   5

   May 22, 2016

   Utmärkt Betjäning

   Killar var så hjälpsamma med oss.rnrntack så mycket

   Granskats av:
   Företag:

   Mr Stephen
   Czech Republic Thrifty

   Rentalcargroup Service:

   RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

   5

   May 16, 2016

   Utmärkt

   Mitt flyg var försenat i 1 timme. mannen på sparsam skrivbord bad om att jag skulle vänta några minuter och gav mig ett uppgraderat fordon. verkligen nöjd med bilen och deras service. kommer definitivt använda dem igen.

   Granskats av:
   Företag:

   Mr Adrie
   Sixts

   Rentalcargroup Service:

   RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

   5

   May 15, 2016

   Väldigt Nöjd

   Vi var för sent med online-bokning, så alla vanliga bilar var redan tagna och priserna på flygplatsen prag var riktigt höga. efter att vi upptäckt att bussöverföring skulle gå långt för länge försökte vi en gång till på nätet uthyrningen .. och voila hittade vi en smart från sixts hyra för riktigt bra affär som var omedelbart redo. allt gick glatt, bilen var helt ny och du hade inte ens känslan av att du körde i en smart. nästa gång ska vi definitivt använda den igen.

   Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
     Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna