Biluthyrning Podgorica

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Podgorica Biluthyrning

Biluthyrning i Podgorica | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Podgorica, Montenegro

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Podgorica, Montenegro. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Podgorica, Montenegro.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Podgorica Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Podgorica men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Podgorica Montenegro Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Podgorica - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Podgorica - International Flyplats Biluthyrning [TGD]
  Tågstation
  • Podgorica - Tågstation Biluthyrning
   Stad
   • Podgorica - Biluthyrning
   • Podgorica - Bus Station Biluthyrning
   • Podgorica - Hilton Hotel Biluthyrning

   Podgorica Biluthyrning och reseinformation

   Familjebilbilar
   Om du väljer att resa med din familj vill du inte sluta med en liten bil fullpackad med ditt bagage. Det kan vara bekvämare för alla att hyra en lite större bil för att passa allt ditt bagage och passa i alla barn / barnstolar / boosters för bättre skydd.

   Flyger ofta?
   Människor som flyger mycket, hyr ofta en bil för att komma till deras destination. På detta sätt beror du inte på bussar eller tåg och är fritt att flytta där du vill. Kolla vår hemsida för konkurrenskraftiga priser.

   Jag reser ut ur mitt land men vet inte hur jag ska nå min destination
   Biluthyrningsföretag erbjuder ibland en GPS-navigering för att köra utan problem till din destination. Vänligen kontrollera detaljerad hyresvillkor för extra avgift. Observera att GPS-navigationssystem är beroende av biluthyrningsföretagets tillgänglighet.

   Finns det barn / barnstolar / boosters tillgängliga för mina barn (er)?
   Ett barn / barnstol / booster kan läggas till din bokning för maximal skydd för dina barnKontrollera de detaljerade hyresvillkoren hur mycket extra avgift det är.

   Sightseeing med din hyrda bil
   När du hyr en bil har du friheten att besöka alla sevärdheter när du vill och inte är beroende av buss- eller tågplan. Gilla detta kan du njuta av ditt besök längre och resa när du vill. Vänligen kolla vår hemsida för billiga biluthyrningspriser.

   Biluthyrning recensioner

   Se nedan de senaste 5 kundrecensionerna. Våra kunder betygsatte Podgorica Biluthyrning med i genomsnitt 9.00 baserat på 8 betyg.

   Granskats av:
   Företag:

   Rentalcargroup Service:

   RecensionRecensionRecensionRecension

   4

   Ingen Soucy

   Det fanns inga problem att boka, hitta bilen och prata på kontoret på flygplatsen. det var enkelt med byrået. en bra bil och ett bra ögonblick med bokningen.

   Granskats av:
   Företag:

   Rentalcargroup Service:

   RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

   5

   Professionell Och Artig

   Ingen kommentar

   Granskats av:
   Företag:

   Rentalcargroup Service:

   RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

   5

   Fick en mycket bra bil för slingrande vägar, styrningen var bekväm. tyvärr hade jag en olycka med den helt nya hyrda bilen (vilket inte var mitt fel). förordningen var inget problem.

   Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
     Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna