Biluthyrning Ulaanbaatar

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 692 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 679 recensioner

Ulaanbaatar Biluthyrning

Biluthyrning i Ulaanbaatar | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Ulaanbaatar, Mongoliet

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Ulaanbaatar, Mongoliet. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Ulaanbaatar, Mongoliet.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Ulaanbaatar Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Ulaanbaatar men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Ulaanbaatar Mongoliet Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Ulaanbaatar - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Buyant - Uhaa Flyplats Biluthyrning [ULN]
  Stad
  • Ulaanbaatar - Icc Tower Biluthyrning
  • Ulaanbaatar - Kempinski Khan Biluthyrning
  • Ulaanbaatar - Peace Bridge Biluthyrning
  • Ulaanbaatar - Ramada Hotel Biluthyrning
  • Ulaanbaatar - The Blue Sky Hotel Biluthyrning
  • Ulaanbaatar/bestwesternpremier - Biluthyrning
  • Ulaanbaatar/holiday - Inn Biluthyrning
  • Ulaanbaatar/shangrilamall - Biluthyrning

  Ulaanbaatar Biluthyrning och reseinformation

  Hyrbil försäkring
  En standard kollisionsskadeståndsavgift (CDW) kommer med de flesta hyrbilar. Detta täcker eventuella skador på din hyrbil. Det överskott / avdragsgilla är det belopp för vilket du är ansvarig men ibland erbjuder biluthyrning ytterligare försäkringar för att minska det överskott / avdragsgilla. Kolla våra detaljerade hyresvillkor för att se vilka försäkringar som ingår och vilka är valfria.

  Envägsuthyrning
  Det är möjligt att hämta din bil i en stad eller flygplats och släppa den i en annan. Detta kallas en envägs hyra. Det är endast möjligt om biluthyrningsföretaget har ett kontor i hämtningsplatsen och avfallsplatsen.Ibland är envägsavgiften redan med i hyran. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om det ingår eller om det är möjligt att göra en sådan resa.

  Var att parkera din hyrda bil i Ulaanbaatar
  Vi rekommenderar att du parkerar din hyrda bil på ett säkert ställe som ett garage till exempel. Detta är säkrare för dig och din hyrda bil. Ibland finns det ett alternativ att parkera din hyrda bil i utkanten av staden eller och åka därifrån med kollektivtrafik. Detta kommer att spara dig de dyra kostnaderna för parkering i stadens centrum.

  Barn och spädbarn
  Biluthyrning erbjuder även barn / barnstol / boosters. Det är viktigt för barnet / barnet att resa bekvämt och säkert. Du kan be om barn / barnstol / booster när du hämtar din hyrbil och det har en extra kostnad. Vänligen kontrollera detaljerad hyresvillkor för extra avgift. Behövs som barn / barnstol / boosters är föremål för tillgänglighet av biluthyrningsfirmor.

  Elektroniska Toll-enheter i Ulaanbaatar
  Tollvägar är mycket vanliga i många länder. Du kan betala dem med kontanter eller kredit- / betalkort. Ibland erbjuder biluthyrningsföretag elektroniska vägtullar för att automatiskt göra elektroniska betalningar med ditt kreditkort. Detta är ett väldigt enkelt sätt att skicka någon tullbarriär. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om detta erbjuds.

  Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
    Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna