Biluthyrning Chisinau

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Chisinau Biluthyrning

Biluthyrning i Chisinau | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Chisinau, Moldavien

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Chisinau, Moldavien. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Chisinau, Moldavien.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Chisinau Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Chisinau men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Chisinau Moldavien Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Chisinau - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Chisinau - Flyplats Biluthyrning [KIV]
  Stad
  • Chisinau - Stadens Centrum Biluthyrning

   Chisinau Biluthyrning och reseinformation

   Ingen kreditkortsavgift för avbokning i Chisinau
   Du kan avboka din bokning till 7 dagar efter att du bokat det. Om din hyra börjar på mindre än 7 dagar kan du avbeställa gratis i upp till 48 timmar innan hyran börjar.Vi tar inte ut några kreditkort eller bokningsavgifter.

   Flyger ofta?
   Människor som flyger mycket, hyr ofta en bil för att komma till deras destination. På detta sätt beror du inte på bussar eller tåg och är fritt att flytta där du vill. Kolla vår hemsida för konkurrenskraftiga priser.

   Var kan jag gå med min hyrda bil
   Du är fri att köra vart du vill med din hyrda bil så länge du håller dig till lokala trafikregler / lagar. Var en ansvarig förare och snabba inte med din hyrda bil. Detta kan förhindra obehagliga överraskningar som att snabba biljetter eller till och med olyckor.Tänk på att inte alla uthyrningsföretag tillåter sina bilar att tas på en färja. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om det finns några begränsningar.

   Klara färdiga gå!
   Gör dig redo för din semester till Chisinau? Glöm inte att boka en hyrbil om du inte har någon transport från flygplatsen till din destination. Det finns ett brett utbud av hyrbilar på din destinationsflygplats. Välj den bil som uppfyller dina önskemål och börja njuta av din semester!

   Ytterligare förare)
   En hyrbil kan endast drivas av huvuddrivrutinen, men ibland erbjuder hyrbilsföretag en extra chaufför till en liten extra avgift. Kolla in våra detaljerade hyresvillkor för att få reda på hur mycket extra avgift är. Om du vill lägga till en extra chaufför måste den extra chauffören vara närvarande vid bilupphämtningen eftersom han / hon måste visa sina körkort också. Vissa restriktioner kan gälla.

   Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
     Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna