Biluthyrning Ohrid

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Ohrid Biluthyrning

Biluthyrning i Ohrid | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Ohrid, Makedonien

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Ohrid, Makedonien. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Ohrid, Makedonien.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Ohrid Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Ohrid men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Ohrid Makedonien Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Ohrid - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Ohrid - St Paul The Apostle Flyplats Biluthyrning [OHD]
  Stad
  • Ohrid - Metropol Lake Resort Biluthyrning

   Ohrid Biluthyrning och reseinformation

   Ingen kreditkortsavgift för avbokning i Ohrid
   Du kan avboka din bokning till 7 dagar efter att du bokat det. Om din hyra börjar på mindre än 7 dagar kan du avbeställa gratis i upp till 48 timmar innan hyran börjar.Vi tar inte ut några kreditkort eller bokningsavgifter.

   Biluthyrningsbegränsningar i Ohrid
   Av vägen, på isen är obrända floder och / eller strömmar avstängda med en hyrd bil. Även med en 4x4 bil. Rådgör med det lokala uthyrningsföretaget om det finns några restriktioner.

   Rätt hyrbil för dig
   Det finns många olika bilgrupper att välja bilar från. Det finns mindre bilar när du reser ensam eller minibussar om du reser i en fest upp till 9 personer.Kolla vår hemsida för den bil som passar dig bäst.

   Frihet att köra där du vill
   När du hyr en bil är du fri att köra vart du vill så länge du tar hänsyn till lokala trafikregler och lagar. Njut av ett landskap eller kör från sikte att se platsen till en annan i det schema du vill ha.

   Envägsuthyrning
   Det är möjligt att hämta din bil i en stad eller flygplats och släppa den i en annan. Detta kallas en envägs hyra. Det är endast möjligt om biluthyrningsföretaget har ett kontor i hämtningsplatsen och avfallsplatsen.Ibland är envägsavgiften redan med i hyran. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om det ingår eller om det är möjligt att göra en sådan resa.

   Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
     Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna