Biluthyrning Kaunas

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Kaunas Biluthyrning

Biluthyrning i Kaunas | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Kaunas, Litauen

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Kaunas, Litauen. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Kaunas, Litauen.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Kaunas Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Kaunas men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Kaunas Litauen Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Kaunas - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Kaunas - Flyplats Biluthyrning [KUN]
  Tågstation
  • Kaunas - Järnvägsstation Biluthyrning
   Hotellleverans
   • Kaunas - Hotel Leverans Biluthyrning
    Stad
    • Kaunas - Bus Station Biluthyrning
    • Kaunas - Centrum Biluthyrning

    Kaunas Biluthyrning och reseinformation

    Var att parkera din hyrda bil i Kaunas
    Vi rekommenderar att du parkerar din hyrda bil på ett säkert ställe som ett garage till exempel. Detta är säkrare för dig och din hyrda bil. Ibland finns det ett alternativ att parkera din hyrda bil i utkanten av staden eller och åka därifrån med kollektivtrafik. Detta kommer att spara dig de dyra kostnaderna för parkering i stadens centrum.

    Klara färdiga gå!
    Gör dig redo för din semester till Kaunas? Glöm inte att boka en hyrbil om du inte har någon transport från flygplatsen till din destination. Det finns ett brett utbud av hyrbilar på din destinationsflygplats. Välj den bil som uppfyller dina önskemål och börja njuta av din semester!

    Kan jag hämta min hyrbil efter att hyreskontoret stängt?
    De flesta platser tillåter hämtning eller avhämtning efter kontorstid men det har oftast en extra avgift. Kolla in våra detaljerade hyresvillkor för att ta reda på hur mycket extraavgiften exakt är.

    Hyrbil försäkring
    En standard kollisionsskadeståndsavgift (CDW) kommer med de flesta hyrbilar. Detta täcker eventuella skador på din hyrbil. Det överskott / avdragsgilla är det belopp för vilket du är ansvarig men ibland erbjuder biluthyrning ytterligare försäkringar för att minska det överskott / avdragsgilla. Kolla våra detaljerade hyresvillkor för att se vilka försäkringar som ingår och vilka är valfria.

    Envägsuthyrning
    Det är möjligt att hämta din bil i en stad eller flygplats och släppa den i en annan. Detta kallas en envägs hyra. Det är endast möjligt om biluthyrningsföretaget har ett kontor i hämtningsplatsen och avfallsplatsen.Ibland är envägsavgiften redan med i hyran. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om det ingår eller om det är möjligt att göra en sådan resa.

    Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
      Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna