Biluthyrning Zadar

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 692 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 679 recensioner

Zadar Biluthyrning

Biluthyrning i Zadar | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Zadar, Kroatien

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Zadar, Kroatien. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Zadar, Kroatien.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Zadar Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Zadar men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Zadar Kroatien Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Zadar - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Zadar - Flyplats Biluthyrning [ZAD]
  Tågstation
  • Zadar - Järnvägsstation Biluthyrning
   Hamn
   • Zadar - Port Biluthyrning
    Stad
    • Zadar - Centrum Biluthyrning
    • Zadar - Hotel Leverans Biluthyrning
    • Zadar - Main Busstation Biluthyrning

    Zadar Biluthyrning och reseinformation

    Elektroniska Toll-enheter i Zadar
    Tollvägar är mycket vanliga i många länder. Du kan betala dem med kontanter eller kredit- / betalkort. Ibland erbjuder biluthyrningsföretag elektroniska vägtullar för att automatiskt göra elektroniska betalningar med ditt kreditkort. Detta är ett väldigt enkelt sätt att skicka någon tullbarriär. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om detta erbjuds.

    Var kan jag gå med min hyrda bil
    Du är fri att köra vart du vill med din hyrda bil så länge du håller dig till lokala trafikregler / lagar. Var en ansvarig förare och snabba inte med din hyrda bil. Detta kan förhindra obehagliga överraskningar som att snabba biljetter eller till och med olyckor.Tänk på att inte alla uthyrningsföretag tillåter sina bilar att tas på en färja. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om det finns några begränsningar.

    Flyga och köra
    Oavsett om du åker på affärsresa eller reser på fritiden på flygplatsen kan du starta din hyra strax efter att ha kommit ut från flygplanet. Vi har hyra bilar på alla större flygplatser. Kolla vår hemsida för de bästa priserna.

    Obligatoriska handlingar att hyra en bil
    Att hyra en bil måste du ha ditt körkort minst 1 år, ett giltigt ID-kort eller pass och ett kreditkort i huvuddrivarens namn. Vissa platser kräver också ett internationellt körkort. Kolla din lokala polisstation eller trafikkontor för mer information om hur du får en internationell körkort.

    Populära resmål
    Att hyra en bil i Zadar är lätt. Du kan ta reda på vem som har bättre priser på vår hemsida. En bil för dig ensam eller när du reser med 6 personer, finns det alltid rätt hyrbil för dig.

    Biluthyrning recensioner

    Se nedan de senaste 5 kundrecensionerna. Våra kunder betygsatte Zadar Biluthyrning med i genomsnitt 9.41 baserat på 17 betyg.

    Granskats av:
    Företag:

    Mr Michael Borre
    Croatia Modus Rent Servis

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecension

    4

    July 11, 2015

    Skyltar

    Det var inte så lätt att hitta ditt kontor på flygplatsen.rnvi rekommenderar bättre tecken för att hjälpa kunder.rnallting var perfekt!rnmycket trevlig kille att prata med!

    Granskats av:
    Företag:

    Ms Susana
    Croatia Avant Car

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecension

    4

    June 25, 2015

    Bra! Bara En Liten Detalj ...

    God eftermiddag,rnrntotalt var min erfarenhet stor! Älskade bilen och alla var riktigt snygga och hjälpsamma i avant car.rnden enda tro att jag skulle förändra i sina normala förfaranden var att det slutliga priset jag lärde mig skulle betala inte var det slutliga priset eftersom försäkringen inte var med. bra det var inte dyrt, men för kunder som vill hyra längre, kan det vara en sådan inte så trevlig överraskning!

    Granskats av:
    Företag:

    Mr Christian
    Right Cars

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

    5

    June 20, 2015

    Excellent!

    Allt var perfekt. det var inte kö och rentalcargeoups personalen vågade redan för oss på flygplatsen, han var hela tiden riktigt snäll!rnpriset och bilen var också ok.

    Granskats av:
    Företag:

    Mr Jean-Pierre
    Europcar

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

    5

    June 16, 2015

    Nex bil!

    Granskats av:
    Företag:

    Mr Jeroen
    Sixts

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecension

    4

    June 01, 2015

    Kvalitet, Billig, Bra Service

    Mycket vänlig hjälp av ung personal på zadar flygplats. effektiv, pålitlig, utmärkt kvalitet bilar och mycket konkurrenskraftigt pris! jag antar bara / särskilt under lågsäsong?

    Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
      Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna