Biluthyrning Split

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 692 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 679 recensioner

Split Biluthyrning

Biluthyrning i Split | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Split, Kroatien

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Split, Kroatien. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Split, Kroatien.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Split Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Split men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Split Kroatien Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Split - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Split - Flyplats Biluthyrning [SPU]
  Tågstation
  • Split - Järnvägsstation Biluthyrning
   Hamn
   • Split - Hamn Biluthyrning
    Hotellleverans
    • Split - Hotell Leverans Biluthyrning
     Stad
     • Split - Centrum Biluthyrning
     • Split - Le Meridien Lav Biluthyrning
     • Split - Trstenik Biluthyrning

     Split Biluthyrning och reseinformation

     Populära resmål
     Att hyra en bil i Split är lätt. Du kan ta reda på vem som har bättre priser på vår hemsida. En bil för dig ensam eller när du reser med 6 personer, finns det alltid rätt hyrbil för dig.

     Hyrbil försäkring
     En standard kollisionsskadeståndsavgift (CDW) kommer med de flesta hyrbilar. Detta täcker eventuella skador på din hyrbil. Det överskott / avdragsgilla är det belopp för vilket du är ansvarig men ibland erbjuder biluthyrning ytterligare försäkringar för att minska det överskott / avdragsgilla. Kolla våra detaljerade hyresvillkor för att se vilka försäkringar som ingår och vilka är valfria.

     Ålderskrav i Split
     Minsta ålder för att hyra en bil är 21, men många biluthyrningsföretag tillämpar en ung biljettpris för förare mellan 21 och 24 år. Unga förare kan oftast hyra mini- eller kompakta bilgrupper. Högsta ålder beror på biluthyrningsföretaget. Kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för ålderspolicyn.

     Ytterligare förare)
     En hyrbil kan endast drivas av huvuddrivrutinen, men ibland erbjuder hyrbilsföretag en extra chaufför till en liten extra avgift. Kolla in våra detaljerade hyresvillkor för att få reda på hur mycket extra avgift är. Om du vill lägga till en extra chaufför måste den extra chauffören vara närvarande vid bilupphämtningen eftersom han / hon måste visa sina körkort också. Vissa restriktioner kan gälla.

     Klara färdiga gå!
     Gör dig redo för din semester till Split? Glöm inte att boka en hyrbil om du inte har någon transport från flygplatsen till din destination. Det finns ett brett utbud av hyrbilar på din destinationsflygplats. Välj den bil som uppfyller dina önskemål och börja njuta av din semester!

     Biluthyrning recensioner

     Se nedan de senaste 5 kundrecensionerna. Våra kunder betygsatte Split Biluthyrning med i genomsnitt 9.55 baserat på 22 betyg.

     Granskats av:
     Företag:

     Mr Robert
     CarTrawler

     Rentalcargroup Service:

     RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

     5

     August 05, 2016

     Fantastisk Upplevelse

     Allt gick som planerat, inga problem. när jag plockade upp bilen blev jag uppgraderad gratis till en bmw eftersom bilen jag reserverade inte var tillgänglig !!!

     Granskats av:
     Företag:

     Mr kjell
     CarTrawler

     Rentalcargroup Service:

     RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

     5

     July 16, 2016

     Bra Service

     Var trevlig bil och personliga var snabb och artigrnjag kommer att hyra nästa år alsoðŸ '

     Granskats av:
     Företag:

     Mr Leif Roald
     CarTrawler

     Rentalcargroup Service:

     RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

     5

     July 15, 2016

     Inga Utmaningar.

     Allt gick smidigt med hyran. eftersom biltypen jag hade bokat var inte tillgänglig för tillfället fick jag en gratis uppgradering. jag fick ett erbjudande om extra försäkring men hade redan köpt det online så det fanns inget tryck för att köpa någon aditional säkerhet på plats. tommar upp för stor renta-upplevelse!

     Granskats av:
     Företag:

     Ms Dora
     Sixts

     Rentalcargroup Service:

     RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

     5

     July 01, 2016

     Fler Anställda

     Det var 20 personer redan i linje när jag kom fram, så jag väntade på 1,5 timmar för att få min bil. kanske kan det finnas fler anställda under sommarmånaderna?

     Granskats av:
     Företag:

     Mr Ian
     Sixts

     Rentalcargroup Service:

     RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

     5

     June 07, 2016

     Hyrbil Split - Vw Golf Tdi

     Enkel enkel insamling. artig personal. lätt avstängning. den enda anledningen till att jag bara gav det 4/5 var helt enkelt till personalen som försökte övertyga mig om att köpa bränsle från dem istället för från standardstationer, säger att det skulle vara minst 10% billigare! skulle det ha varit ...? jag vet inte. om så är fallet, varför inte informera oss på förhand så att vi kan fatta ett välgrundat beslut om det istället för att det känns som en svår sälja (men som jag säger vet jag inte om det var). endast kritik !! annat än det, stor och rekommenderar starkt.

     Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
       Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna