Biluthyrning Pula

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 692 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 679 recensioner

Pula Biluthyrning

Biluthyrning i Pula | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Pula, Kroatien

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Pula, Kroatien. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Pula, Kroatien.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Pula Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Pula men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Pula Kroatien Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Pula - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Pula - Flyplats Biluthyrning [PUY]
  Hotellleverans
  • Pula - Hotel Leverans Biluthyrning
   Stad
   • Pula - Centrum Biluthyrning

    Pula Biluthyrning och reseinformation

    Elektroniska Toll-enheter i Pula
    Tollvägar är mycket vanliga i många länder. Du kan betala dem med kontanter eller kredit- / betalkort. Ibland erbjuder biluthyrningsföretag elektroniska vägtullar för att automatiskt göra elektroniska betalningar med ditt kreditkort. Detta är ett väldigt enkelt sätt att skicka någon tullbarriär. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om detta erbjuds.

    Barn och spädbarn
    Biluthyrning erbjuder även barn / barnstol / boosters. Det är viktigt för barnet / barnet att resa bekvämt och säkert. Du kan be om barn / barnstol / booster när du hämtar din hyrbil och det har en extra kostnad. Vänligen kontrollera detaljerad hyresvillkor för extra avgift. Behövs som barn / barnstol / boosters är föremål för tillgänglighet av biluthyrningsfirmor.

    Varför ska jag hyra en bil?
    Att hyra en bil kan vara ett bra alternativ om du behöver en bil med mycket utrymme eller om du vill ha en cabriolet för din semester. Vänligen kolla vår hemsida för konkurrenskraftiga hyrespriser och se till att läsa detaljerade hyresvillkor.

    Envägsuthyrning
    Det är möjligt att hämta din bil i en stad eller flygplats och släppa den i en annan. Detta kallas en envägs hyra. Det är endast möjligt om biluthyrningsföretaget har ett kontor i hämtningsplatsen och avfallsplatsen.Ibland är envägsavgiften redan med i hyran. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om det ingår eller om det är möjligt att göra en sådan resa.

    Gränser över gränserna
    Korsgränser är inte alltid tillåtna. Det beror mest på platsen och biluthyrningsföretaget. När det är tillåtet har det oftast en extra avgift. För att få reda på hur mycket extraavgiften är, vänligen kontrollera detaljerade hyresvillkor. Vissa länder har restriktioner eller är även förbjudna att korsa gränsen in i den.

    Biluthyrning recensioner

    Se nedan de senaste 5 kundrecensionerna. Våra kunder betygsatte Pula Biluthyrning med i genomsnitt 9.78 baserat på 9 betyg.

    Granskats av:
    Företag:

    Mr Martin
    Sixts

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

    5

    April 20, 2015

    Perfekt!

    Ingen kommentar

    Granskats av:
    Företag:

    Mr Zdravko
    Croatia Oryx

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecension

    4

    March 28, 2015

    Bra

    Ingen kommentar

    Granskats av:
    Företag:

    Mrs Olga
    Croatia Modus Rent Servis

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

    5

    August 16, 2014

    Biluthyrning

    Vi var tvungna att vänta på vår bil extra 40 min efter att ha checkat ut hotellet på grund av trafikstockningar runt, men resten var mycket professionell, representanten var vänliga och hjälpsamma, särskild fördel, vilket gjorde att vi valde detta företag var inget extra pris för tidig avresa, så vi väljer ditt företag och hyrbil igen

    Granskats av:
    Företag:

    Mrs Oxana
    Croatia Modus Rent Servis

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

    5

    August 16, 2014

    Perfekt Service

    Ingen kommentar

    Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
      Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna