Biluthyrning Astana

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Astana Biluthyrning

Biluthyrning i Astana | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Astana, Kazakstan

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Astana, Kazakstan. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Astana, Kazakstan.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Astana Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Astana men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Astana Kazakstan Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Astana - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Astana - Flyplats Biluthyrning [TSE]
  Stad
  • Astana - Biluthyrning
  • Astana - Centrum Biluthyrning
  • Astana - Kunayeva Street Biluthyrning

  Astana Biluthyrning och reseinformation

  Gränser över gränserna
  Korsgränser är inte alltid tillåtna. Det beror mest på platsen och biluthyrningsföretaget. När det är tillåtet har det oftast en extra avgift. För att få reda på hur mycket extraavgiften är, vänligen kontrollera detaljerade hyresvillkor. Vissa länder har restriktioner eller är även förbjudna att korsa gränsen in i den.

  Behöver du en hand som bokar en bil?
  När du har problem när du bokar eller behöver råd, kan du alltid kontakta oss via pone eller via livechatt. Vi kan ge råd eller hjälpa dig genom bokningsprocessen. Vårt telefonnummer finns på vår hemsida.

  Klara färdiga gå!
  Gör dig redo för din semester till Astana? Glöm inte att boka en hyrbil om du inte har någon transport från flygplatsen till din destination. Det finns ett brett utbud av hyrbilar på din destinationsflygplats. Välj den bil som uppfyller dina önskemål och börja njuta av din semester!

  Finns det barn / barnstolar / boosters tillgängliga för mina barn (er)?
  Ett barn / barnstol / booster kan läggas till din bokning för maximal skydd för dina barnKontrollera de detaljerade hyresvillkoren hur mycket extra avgift det är.

  Var kan jag gå med min hyrda bil
  Du är fri att köra vart du vill med din hyrda bil så länge du håller dig till lokala trafikregler / lagar. Var en ansvarig förare och snabba inte med din hyrda bil. Detta kan förhindra obehagliga överraskningar som att snabba biljetter eller till och med olyckor.Tänk på att inte alla uthyrningsföretag tillåter sina bilar att tas på en färja. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om det finns några begränsningar.

  Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
    Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna