Biluthyrning Laval

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 692 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 679 recensioner

Laval Biluthyrning

Biluthyrning i Laval | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Laval, Kanada

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Laval, Kanada. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Laval, Kanada.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Laval Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Laval men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Laval Kanada Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Laval - Välj din plats i citatlådan

Stad
  • Laval - - St-martin Biluthyrning
  • Laval - Centrum Biluthyrning
  • Laval - Cure Labelle Biluthyrning
  • Laval - East Des Laurentides Biluthyrning
  • Laval - Väst Biluthyrning

Laval Biluthyrning och reseinformation

Ingen kreditkortsavgift för avbokning i Laval
Du kan avboka din bokning till 7 dagar efter att du bokat det. Om din hyra börjar på mindre än 7 dagar kan du avbeställa gratis i upp till 48 timmar innan hyran börjar.Vi tar inte ut några kreditkort eller bokningsavgifter.

Ytterligare förare)
En hyrbil kan endast drivas av huvuddrivrutinen, men ibland erbjuder hyrbilsföretag en extra chaufför till en liten extra avgift. Kolla in våra detaljerade hyresvillkor för att få reda på hur mycket extra avgift är. Om du vill lägga till en extra chaufför måste den extra chauffören vara närvarande vid bilupphämtningen eftersom han / hon måste visa sina körkort också. Vissa restriktioner kan gälla.

Ålderskrav i Laval
Minsta ålder för att hyra en bil är 21, men många biluthyrningsföretag tillämpar en ung biljettpris för förare mellan 21 och 24 år. Unga förare kan oftast hyra mini- eller kompakta bilgrupper. Högsta ålder beror på biluthyrningsföretaget. Kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för ålderspolicyn.

Var att parkera din hyrda bil i Laval
Vi rekommenderar att du parkerar din hyrda bil på ett säkert ställe som ett garage till exempel. Detta är säkrare för dig och din hyrda bil. Ibland finns det ett alternativ att parkera din hyrda bil i utkanten av staden eller och åka därifrån med kollektivtrafik. Detta kommer att spara dig de dyra kostnaderna för parkering i stadens centrum.

Frihet att köra där du vill
När du hyr en bil är du fri att köra vart du vill så länge du tar hänsyn till lokala trafikregler och lagar. Njut av ett landskap eller kör från sikte att se platsen till en annan i det schema du vill ha.

Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
  Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna