Biluthyrning Sendai

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Sendai Biluthyrning

Biluthyrning i Sendai | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Sendai, Japan

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Sendai, Japan. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Sendai, Japan.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Sendai Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Sendai men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Sendai Japan Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Sendai - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Sendai - Flyplats Biluthyrning [SDJ]
  Tågstation
  • Sendai - Tågstation East-entrance Biluthyrning
   Stad
   • Sendai - Biluthyrning
   • Sendai - Izumichuo Station Biluthyrning
   • Sendai - Kakyoin Biluthyrning
   • Sendai - Minami Biluthyrning
   • Sendai - Omigachi Biluthyrning
   • Sendai - Oroshimachi Biluthyrning

   Sendai Biluthyrning och reseinformation

   Hyrbil försäkring
   En standard kollisionsskadeståndsavgift (CDW) kommer med de flesta hyrbilar. Detta täcker eventuella skador på din hyrbil. Det överskott / avdragsgilla är det belopp för vilket du är ansvarig men ibland erbjuder biluthyrning ytterligare försäkringar för att minska det överskott / avdragsgilla. Kolla våra detaljerade hyresvillkor för att se vilka försäkringar som ingår och vilka är valfria.

   Obligatoriska handlingar att hyra en bil
   Att hyra en bil måste du ha ditt körkort minst 1 år, ett giltigt ID-kort eller pass och ett kreditkort i huvuddrivarens namn. Vissa platser kräver också ett internationellt körkort. Kolla din lokala polisstation eller trafikkontor för mer information om hur du får en internationell körkort.

   Frihet att köra där du vill
   När du hyr en bil är du fri att köra vart du vill så länge du tar hänsyn till lokala trafikregler och lagar. Njut av ett landskap eller kör från sikte att se platsen till en annan i det schema du vill ha.

   Kan jag hämta min hyrbil efter att hyreskontoret stängt?
   De flesta platser tillåter hämtning eller avhämtning efter kontorstid men det har oftast en extra avgift. Kolla in våra detaljerade hyresvillkor för att ta reda på hur mycket extraavgiften exakt är.

   Finns det barn / barnstolar / boosters tillgängliga för mina barn (er)?
   Ett barn / barnstol / booster kan läggas till din bokning för maximal skydd för dina barnKontrollera de detaljerade hyresvillkoren hur mycket extra avgift det är.

   Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
     Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna