Biluthyrning Kingston

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Kingston Biluthyrning

Biluthyrning i Kingston | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Kingston, Jamaica

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Kingston, Jamaica. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Kingston, Jamaica.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Kingston Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Kingston men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Kingston Jamaica Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Kingston - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Kingston - Norman Manley Flyplats Biluthyrning [KIN]
  Hotellleverans
  • Kingston - Hotel Leverans Biluthyrning
   Stad
   • Kingston - Centrum Biluthyrning

    Kingston Biluthyrning och reseinformation

    Vilken försäkring har min hyrda bil?
    Hyrda bilar har oftast en standardförsäkring som ingår i hyran och ibland erbjuder biluthyrningsföretag möjligheter att minska överskottet / avdragsgilla.Kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om ett fullständigt skydd / komplett omslagspaket erbjuds och vad exakt är extraavgiften för det.

    Varför ska jag hyra en bil?
    Att hyra en bil kan vara ett bra alternativ om du behöver en bil med mycket utrymme eller om du vill ha en cabriolet för din semester. Vänligen kolla vår hemsida för konkurrenskraftiga hyrespriser och se till att läsa detaljerade hyresvillkor.

    Välja rätt bil i Kingston
    Det finns många hyrbilar i Kingston. Från billiga mini- eller ekonomiska bilar till exklusiva eller minivans kommer det alltid att finnas en hyrbil för dig.Använd vårt filter om du har speciella krav för din bil som garanterad diesel- eller automatgear.

    Familjebilbilar
    Om du väljer att resa med din familj vill du inte sluta med en liten bil fullpackad med ditt bagage. Det kan vara bekvämare för alla att hyra en lite större bil för att passa allt ditt bagage och passa i alla barn / barnstolar / boosters för bättre skydd.

    Hyr bil för speciella tillfällen
    Att resa till en arbetskonvention eller bara besöka din mormor? Vi erbjuder flera olika typer av bilar på vår hemsida. Från små ekonomiska bilar till stora 9 sittplatser.Det finns en hyrbil för varje tillfälle. Kolla vår hemsida för de bästa priserna.

    Biluthyrning recensioner

    Se nedan de senaste 5 kundrecensionerna. Våra kunder betygsatte Kingston Biluthyrning med i genomsnitt 9.22 baserat på 18 betyg.

    Granskats av:
    Företag:

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

    5

    Bra Service!

    Jag fick precis bilen jag bokade (toyota yaris sedan), vilket var utmärkt för vad vi behövde. snabb och mycket professionell service. personalen mycket vänlig. till ett mycket bra pris betalade vi 548 usd + skatt i 15 dagar.

    Granskats av:
    Företag:

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

    5

    Att använda hyrbil grupp för att boka en bil i kingston gjorde processen lätt. kunderna bör vara medvetna om att hyresbolagen ofta tar ut försäkringsräntor som är högre än annonserade. se till att du kan ge så mycket citat detaljer som möjligt så att du inte betalar extra.

    Granskats av:
    Företag:

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

    5

    Fordon lite gammal, förutom att allt var en gång bra.

    Granskats av:
    Företag:

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

    5

    Smidig Operatör

    Övergripande tjänsten var utmärkt. professionellt genomfört och vänligt team på flygplatsen och på halvvägs trädkontor.rnskulle rekommendera att ta ut omfattande försäkringsskydd för biluthyrning.

    Granskats av:
    Företag:

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecension

    4

    Checka ut tog wayyy till lång och var extremt svårt. jag var där i minst en timme. jag var tvungen att ringa capital one i usa för att få dem att verifiera att mitt kreditkort skulle täcka insättningsbeloppet. Även om det är ett visum. de sa att visa inte alltid arbetar för dem.

    Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
      Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna