Biluthyrning Thessaloniki

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Thessaloniki Biluthyrning

Biluthyrning i Thessaloniki | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Thessaloniki, Grekland

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Thessaloniki, Grekland. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Thessaloniki, Grekland.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Thessaloniki Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Thessaloniki men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Thessaloniki Grekland Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Thessaloniki - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Thessaloniki - Flyplats Biluthyrning [SKG]
  Tågstation
  • Thessaloniki - Tågstationen Biluthyrning
   Hotellleverans
   • Thessaloniki - Hotel Leverans Biluthyrning
    Stad
    • Thessaloniki - Centrum Biluthyrning
    • Thessaloniki - G.papandreou Street Biluthyrning
    • Thessaloniki - Georgikis Scholis Biluthyrning
    • Thessaloniki - Port Biluthyrning
    • Thessaloniki - Queen Olga Hotel Biluthyrning
    • Thessaloniki - The Met Hotel Biluthyrning

    Thessaloniki Biluthyrning och reseinformation

    Populära resmål
    Att hyra en bil i Thessaloniki är lätt. Du kan ta reda på vem som har bättre priser på vår hemsida. En bil för dig ensam eller när du reser med 6 personer, finns det alltid rätt hyrbil för dig.

    Elektroniska Toll-enheter i Thessaloniki
    Tollvägar är mycket vanliga i många länder. Du kan betala dem med kontanter eller kredit- / betalkort. Ibland erbjuder biluthyrningsföretag elektroniska vägtullar för att automatiskt göra elektroniska betalningar med ditt kreditkort. Detta är ett väldigt enkelt sätt att skicka någon tullbarriär. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om detta erbjuds.

    Obligatoriska handlingar att hyra en bil
    Att hyra en bil måste du ha ditt körkort minst 1 år, ett giltigt ID-kort eller pass och ett kreditkort i huvuddrivarens namn. Vissa platser kräver också ett internationellt körkort. Kolla din lokala polisstation eller trafikkontor för mer information om hur du får en internationell körkort.

    Jag reser ut ur mitt land men vet inte hur jag ska nå min destination
    Biluthyrningsföretag erbjuder ibland en GPS-navigering för att köra utan problem till din destination. Vänligen kontrollera detaljerad hyresvillkor för extra avgift. Observera att GPS-navigationssystem är beroende av biluthyrningsföretagets tillgänglighet.

    Var kan jag gå med min hyrda bil
    Du är fri att köra vart du vill med din hyrda bil så länge du håller dig till lokala trafikregler / lagar. Var en ansvarig förare och snabba inte med din hyrda bil. Detta kan förhindra obehagliga överraskningar som att snabba biljetter eller till och med olyckor.Tänk på att inte alla uthyrningsföretag tillåter sina bilar att tas på en färja. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om det finns några begränsningar.

    Biluthyrning recensioner

    Se nedan de senaste 5 kundrecensionerna. Våra kunder betygsatte Thessaloniki Biluthyrning med i genomsnitt 9.33 baserat på 6 betyg.

    Granskats av:
    Företag:

    Rentalcargroup Service:

    RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

    5

    Allt Tillfredsställande

    Jag känner mig alltid orolig när jag hyr bilar på grund av tidigare dåliga erfarenheter. jag blev positivt överraskad med servicenivå och öppenhet. allt gick bra. bilen var riktigt bra. jag skulle definitivt använda budget igen samt rental cargroup.

    Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
      Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna