Biluthyrning Accra

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Accra Biluthyrning

Biluthyrning i Accra | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Accra, Ghana

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Accra, Ghana. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Accra, Ghana.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Accra Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Accra men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Accra Ghana Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Accra - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
  • Accra - Kotoka Flyplats Biluthyrning [ACC]
  • Accra - Kotoka Flyplats Chauffor Service Biluthyrning [ACC]
Stad
  • Accra - Centrum Chauffor Service Biluthyrning
  • Accra - Centrum Biluthyrning
  • Accra - Golden Tulip Biluthyrning
  • Accra - Hotell Novotel Biluthyrning
  • Accra - Hotell Novotel Chaufför Only Biluthyrning

Accra Biluthyrning och reseinformation

Klara färdiga gå!
Gör dig redo för din semester till Accra? Glöm inte att boka en hyrbil om du inte har någon transport från flygplatsen till din destination. Det finns ett brett utbud av hyrbilar på din destinationsflygplats. Välj den bil som uppfyller dina önskemål och börja njuta av din semester!

Obligatoriska handlingar att hyra en bil
Att hyra en bil måste du ha ditt körkort minst 1 år, ett giltigt ID-kort eller pass och ett kreditkort i huvuddrivarens namn. Vissa platser kräver också ett internationellt körkort. Kolla din lokala polisstation eller trafikkontor för mer information om hur du får en internationell körkort.

Kan jag hämta min hyrbil efter att hyreskontoret stängt?
De flesta platser tillåter hämtning eller avhämtning efter kontorstid men det har oftast en extra avgift. Kolla in våra detaljerade hyresvillkor för att ta reda på hur mycket extraavgiften exakt är.

Varför ska jag hyra en bil?
Att hyra en bil kan vara ett bra alternativ om du behöver en bil med mycket utrymme eller om du vill ha en cabriolet för din semester. Vänligen kolla vår hemsida för konkurrenskraftiga hyrespriser och se till att läsa detaljerade hyresvillkor.

Var att parkera din hyrda bil i Accra
Vi rekommenderar att du parkerar din hyrda bil på ett säkert ställe som ett garage till exempel. Detta är säkrare för dig och din hyrda bil. Ibland finns det ett alternativ att parkera din hyrda bil i utkanten av staden eller och åka därifrån med kollektivtrafik. Detta kommer att spara dig de dyra kostnaderna för parkering i stadens centrum.

Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
  Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna