Biluthyrning Nimes

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 179 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 633 recensioner

Nimes Biluthyrning

Biluthyrning i Nimes | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Nimes, Frankrike

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Nimes, Frankrike. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Nimes, Frankrike.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Nimes Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Nimes men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Nimes Frankrike Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Nimes - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Nimes - Flyplats Biluthyrning [FNI]
  Tågstation
  • Nimes - Tågstation Biluthyrning
   Stad
   • Nimes - Biluthyrning
   • Nimes - West Delta Biluthyrning

   Nimes Biluthyrning och reseinformation

   Var att parkera din hyrda bil i Nimes
   Vi rekommenderar att du parkerar din hyrda bil på ett säkert ställe som ett garage till exempel. Detta är säkrare för dig och din hyrda bil. Ibland finns det ett alternativ att parkera din hyrda bil i utkanten av staden eller och åka därifrån med kollektivtrafik. Detta kommer att spara dig de dyra kostnaderna för parkering i stadens centrum.

   Ytterligare förare)
   En hyrbil kan endast drivas av huvuddrivrutinen, men ibland erbjuder hyrbilsföretag en extra chaufför till en liten extra avgift. Kolla in våra detaljerade hyresvillkor för att få reda på hur mycket extra avgift är. Om du vill lägga till en extra chaufför måste den extra chauffören vara närvarande vid bilupphämtningen eftersom han / hon måste visa sina körkort också. Vissa restriktioner kan gälla.

   Villkor
   För att undvika obehagliga överraskningar, var god se till att läsa detaljerade hyresvillkor. Villkoren varierar mycket mellan biluthyrningsföretag.Kolla vår hemsida för villkoren

   Obligatoriska handlingar att hyra en bil
   Att hyra en bil måste du ha ditt körkort minst 1 år, ett giltigt ID-kort eller pass och ett kreditkort i huvuddrivarens namn. Vissa platser kräver också ett internationellt körkort. Kolla din lokala polisstation eller trafikkontor för mer information om hur du får en internationell körkort.

   Familjebilbilar
   Om du väljer att resa med din familj vill du inte sluta med en liten bil fullpackad med ditt bagage. Det kan vara bekvämare för alla att hyra en lite större bil för att passa allt ditt bagage och passa i alla barn / barnstolar / boosters för bättre skydd.

   Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
     Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna