Biluthyrning Nice

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 692 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 679 recensioner

Nice Biluthyrning

Biluthyrning i Nice | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Nice, Frankrike

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Nice, Frankrike. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Nice, Frankrike.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Nice Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Nice men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Nice Frankrike Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Nice - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Nice - Flyplats Biluthyrning [NCE]
 • Nice - Flyplats T2 Biluthyrning [NCE]
Tågstation
 • Nice - Tågstation Sncf Biluthyrning
  Stad
  • Nice - Carros Biluthyrning
  • Nice - Centrum Biluthyrning
  • Nice - Promenade Des Anglais Biluthyrning
  • Nice - Route De Grenoble Biluthyrning

  Nice Biluthyrning och reseinformation

  Hyrbil försäkring
  En standard kollisionsskadeståndsavgift (CDW) kommer med de flesta hyrbilar. Detta täcker eventuella skador på din hyrbil. Det överskott / avdragsgilla är det belopp för vilket du är ansvarig men ibland erbjuder biluthyrning ytterligare försäkringar för att minska det överskott / avdragsgilla. Kolla våra detaljerade hyresvillkor för att se vilka försäkringar som ingår och vilka är valfria.

  Obligatoriska handlingar att hyra en bil
  Att hyra en bil måste du ha ditt körkort minst 1 år, ett giltigt ID-kort eller pass och ett kreditkort i huvuddrivarens namn. Vissa platser kräver också ett internationellt körkort. Kolla din lokala polisstation eller trafikkontor för mer information om hur du får en internationell körkort.

  Sightseeing med din hyrda bil
  När du hyr en bil har du friheten att besöka alla sevärdheter när du vill och inte är beroende av buss- eller tågplan. Gilla detta kan du njuta av ditt besök längre och resa när du vill. Vänligen kolla vår hemsida för billiga biluthyrningspriser.

  Biluthyrningsbegränsningar i Nice
  Av vägen, på isen är obrända floder och / eller strömmar avstängda med en hyrd bil. Även med en 4x4 bil. Rådgör med det lokala uthyrningsföretaget om det finns några restriktioner.

  Elektroniska Toll-enheter i Nice
  Tollvägar är mycket vanliga i många länder. Du kan betala dem med kontanter eller kredit- / betalkort. Ibland erbjuder biluthyrningsföretag elektroniska vägtullar för att automatiskt göra elektroniska betalningar med ditt kreditkort. Detta är ett väldigt enkelt sätt att skicka någon tullbarriär. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om detta erbjuds.

  Biluthyrning recensioner

  Se nedan de senaste 5 kundrecensionerna. Våra kunder betygsatte Nice Biluthyrning med i genomsnitt 9.67 baserat på 6 betyg.

  Granskats av:
  Företag:

  Ms Jean
  Citer

  Rentalcargroup Service:

  RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

  5

  October 12, 2014

  Lätt!

  Snabb, enkel, bra upplevelse!

  Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
    Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna