Biluthyrning Corsica

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 692 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 679 recensioner

Corsica Biluthyrning

Biluthyrning i Corsica | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Corsica, Frankrike

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Corsica, Frankrike. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Corsica, Frankrike.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Corsica Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Corsica men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Corsica Frankrike Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Corsica - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Ajaccio - Flygplats Biluthyrning [AJA]
 • Bastia - Flygplats Biluthyrning [BIA]
 • Calvi - Flygplats Biluthyrning [CLY]
 • Figaris - Flygplats Biluthyrning [FSC]
Stad
 • Ajaccio - Biluthyrning
 • Bastia - Biluthyrning
 • Bonifacio - Biluthyrning
 • Calvi - Stadens Centrum Biluthyrning
 • Corte - Biluthyrning
 • Ghisonaccia - Biluthyrning
 • Ile - Rousse Biluthyrning
 • Moriani - Biluthyrning
 • Porticcio - Stadens Centrum Biluthyrning
 • Porto - Vecchio Stadens Centrum Biluthyrning
 • Propriano - Stadens Centrum Biluthyrning

Corsica Biluthyrning och reseinformation

Envägsuthyrning
Det är möjligt att hämta din bil i en stad eller flygplats och släppa den i en annan. Detta kallas en envägs hyra. Det är endast möjligt om biluthyrningsföretaget har ett kontor i hämtningsplatsen och avfallsplatsen.Ibland är envägsavgiften redan med i hyran. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om det ingår eller om det är möjligt att göra en sådan resa.

Behöver du en hand som bokar en bil?
När du har problem när du bokar eller behöver råd, kan du alltid kontakta oss via pone eller via livechatt. Vi kan ge råd eller hjälpa dig genom bokningsprocessen. Vårt telefonnummer finns på vår hemsida.

Var att parkera din hyrda bil i Corsica
Vi rekommenderar att du parkerar din hyrda bil på ett säkert ställe som ett garage till exempel. Detta är säkrare för dig och din hyrda bil. Ibland finns det ett alternativ att parkera din hyrda bil i utkanten av staden eller och åka därifrån med kollektivtrafik. Detta kommer att spara dig de dyra kostnaderna för parkering i stadens centrum.

Var kan jag gå med min hyrda bil
Du är fri att köra vart du vill med din hyrda bil så länge du håller dig till lokala trafikregler / lagar. Var en ansvarig förare och snabba inte med din hyrda bil. Detta kan förhindra obehagliga överraskningar som att snabba biljetter eller till och med olyckor.Tänk på att inte alla uthyrningsföretag tillåter sina bilar att tas på en färja. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om det finns några begränsningar.

Obligatoriska handlingar att hyra en bil
Att hyra en bil måste du ha ditt körkort minst 1 år, ett giltigt ID-kort eller pass och ett kreditkort i huvuddrivarens namn. Vissa platser kräver också ett internationellt körkort. Kolla din lokala polisstation eller trafikkontor för mer information om hur du får en internationell körkort.

Biluthyrning recensioner

Se nedan de senaste 5 kundrecensionerna. Våra kunder betygsatte Corsica Biluthyrning med i genomsnitt 8.67 baserat på 6 betyg.

Granskats av:
Företag:

Mr B.J.J.M.
Europcar

Rentalcargroup Service:

RecensionRecensionRecensionRecension

4

August 02, 2014

Biluthyrning Europcar

Bilen vi fick var helt ny och uppfyllde de förväntningar vi hade av det. vi njöt av att köra längs korsika.rnförslag till förbättring för europecar: det finns många personuppgifter som behövs vid registreringen, som de kunde ha fått redan redan. det kan minska väntetiden på flygplatsen när du plockar upp bilen!

Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
  Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna