Biluthyrning Cairo

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 692 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 679 recensioner

Cairo Biluthyrning

Biluthyrning i Cairo | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Cairo, Egypten

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Cairo, Egypten. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Cairo, Egypten.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Cairo Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Cairo men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Cairo Egypten Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Cairo - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
  • Kairo - Flyplats T1 Biluthyrning [CAI]
  • Kairo - Flyplats T3 Biluthyrning [CAI]
Stad
  • Cairo - Femte Bosättningen Biluthyrning
  • Cairo - Maadi Biluthyrning
  • Cairo - Nya Kairo Centrum Gallerian Biluthyrning
  • Cairo - Stadstars Mall Biluthyrning
  • Kairo - Centrum Biluthyrning
  • Kairo - Meridien Heliopolis Biluthyrning
  • Kairo - Obour Stad Chrysler Biluthyrning
  • Zamalek - Stadens Centrum Biluthyrning

Cairo Biluthyrning och reseinformation

Biluthyrningsbegränsningar i Cairo
Av vägen, på isen är obrända floder och / eller strömmar avstängda med en hyrd bil. Även med en 4x4 bil. Rådgör med det lokala uthyrningsföretaget om det finns några restriktioner.

Var att parkera din hyrda bil i Cairo
Vi rekommenderar att du parkerar din hyrda bil på ett säkert ställe som ett garage till exempel. Detta är säkrare för dig och din hyrda bil. Ibland finns det ett alternativ att parkera din hyrda bil i utkanten av staden eller och åka därifrån med kollektivtrafik. Detta kommer att spara dig de dyra kostnaderna för parkering i stadens centrum.

Elektroniska Toll-enheter i Cairo
Tollvägar är mycket vanliga i många länder. Du kan betala dem med kontanter eller kredit- / betalkort. Ibland erbjuder biluthyrningsföretag elektroniska vägtullar för att automatiskt göra elektroniska betalningar med ditt kreditkort. Detta är ett väldigt enkelt sätt att skicka någon tullbarriär. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om detta erbjuds.

Obligatoriska handlingar att hyra en bil
Att hyra en bil måste du ha ditt körkort minst 1 år, ett giltigt ID-kort eller pass och ett kreditkort i huvuddrivarens namn. Vissa platser kräver också ett internationellt körkort. Kolla din lokala polisstation eller trafikkontor för mer information om hur du får en internationell körkort.

Frihet att köra där du vill
När du hyr en bil är du fri att köra vart du vill så länge du tar hänsyn till lokala trafikregler och lagar. Njut av ett landskap eller kör från sikte att se platsen till en annan i det schema du vill ha.

Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
  Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna