Biluthyrning Tirana

Var vill du hyra en bil?
 Olika Drop Off Location eller Land?
Ankomst:
Lämna tillbaka:
18-24  25-70  70+

8.7 / 10

         

baserat på 692 recensioner

4.2 / 5

         

baserat på 679 recensioner

Tirana Biluthyrning

Biluthyrning i Tirana | Jämför priserna på alla större biluthyrningsleverantörer i Tirana, Albanien

Rentalcargroup erbjuder en prisjämförelse av alla hyrbilsföretag i Tirana, Albanien. Varför spendera timmar att göra forskning medan vi visar dig priser, flotta och biluthyrningsvillkor för alla biluthyrningsföretag i Tirana, Albanien.

Mer än 100 000 personer använder våra tjänster varje år för att spara tid och pengar på deras nästa biluthyrning. Låt oss hjälpa dig att hitta en överenskommelse på din nästa biluthyrning och se vårt höga kundbetyg på reviewcenter.com

Tirana Biluthyrning Jämförelse | Vi erbjuder en prisjämförelse av alla biluthyrningsleverantörer i Tirana men du väljer din hyrbil baserat på pris, biluthyrningsbyrå och flotta val.

Tirana Albanien Biluthyrningspartners

Biluthyrningsplatser i Tirana - Välj din plats i citatlådan

Flygplats
 • Tirana - Flyplats Biluthyrning [TIA]
  Stad
  • Tirana - Biluthyrning
  • Tirana - Hotel Hilton Inn Biluthyrning

  Tirana Biluthyrning och reseinformation

  Var kan jag gå med min hyrda bil
  Du är fri att köra vart du vill med din hyrda bil så länge du håller dig till lokala trafikregler / lagar. Var en ansvarig förare och snabba inte med din hyrda bil. Detta kan förhindra obehagliga överraskningar som att snabba biljetter eller till och med olyckor.Tänk på att inte alla uthyrningsföretag tillåter sina bilar att tas på en färja. Vänligen kontrollera de detaljerade hyresvillkoren för att se om det finns några begränsningar.

  Internationell envägs biluthyrning
  Ibland är det möjligt att göra en internationell envägsuthyrning. Det beror på land, plats och uthyrningsföretag. Skriv in din pick up och släpp plats på vår hemsida. Om bilar visas är det möjligt att göra denna internationella envägsresa.Se till att du läser de detaljerade villkoren för restriktioner och eventuella avgifter.

  Var att parkera din hyrda bil i Tirana
  Vi rekommenderar att du parkerar din hyrda bil på ett säkert ställe som ett garage till exempel. Detta är säkrare för dig och din hyrda bil. Ibland finns det ett alternativ att parkera din hyrda bil i utkanten av staden eller och åka därifrån med kollektivtrafik. Detta kommer att spara dig de dyra kostnaderna för parkering i stadens centrum.

  Ingen kreditkortsavgift för avbokning i Tirana
  Du kan avboka din bokning till 7 dagar efter att du bokat det. Om din hyra börjar på mindre än 7 dagar kan du avbeställa gratis i upp till 48 timmar innan hyran börjar.Vi tar inte ut några kreditkort eller bokningsavgifter.

  Villkor
  För att undvika obehagliga överraskningar, var god se till att läsa detaljerade hyresvillkor. Villkoren varierar mycket mellan biluthyrningsföretag.Kolla vår hemsida för villkoren

  Biluthyrning recensioner

  Se nedan de senaste 5 kundrecensionerna. Våra kunder betygsatte Tirana Biluthyrning med i genomsnitt 9.25 baserat på 8 betyg.

  Granskats av:
  Företag:

  Mr Avraham
  surprice

  Rentalcargroup Service:

  RecensionRecensionRecensionRecension

  4

  July 13, 2015

  Mycket Bra

  Jag har inte erfarenhet av andra biluthyrningsföretag i albanien, men jag kan säga att surprice uppfyller våra förväntningar och välkommen service på flygplatsen

  Granskats av:
  Företag:

  Mr Giovanni
  surprice

  Rentalcargroup Service:

  RecensionRecensionRecensionRecensionRecension

  5

  June 03, 2015

  Bästa Pris Och Bästa Artighet. Mycket Mycket Bra

  Bästa pris och bästa artighet. mycket mycket bra!!!

  Granskats av:
  Företag:

  Mr Gazmen
  Enterprise

  Rentalcargroup Service:

  RecensionRecensionRecensionRecension

  4

  January 20, 2015

  Bra Intryck

  Snabb och korrekt service. snabbt fyll i papper och snabb bearbetning när jag återvände bilen. definitivt skulle jag rekommendera till mina vänner.

  Rentalcargroup.se är en del av ECOMMERCE GROUP NV., Ett e-handelsföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter. Vårt holdingbolag är baserat i Nederländska Antillerna med supportkontor i flera länder.
    Registrerad ort: Ecommerce Group NV, Mahaaiweg 6, Willemstad, Curacao, Nederländska Antillerna